Siirry suoraan sisältöön

Sisustusblogit

Sisustusblogit toimivat innoituksen lähteinä

Sisustusblogit
Aallot

Suosituimmat sisustusblogit keräävät valtavat joukot lukijoita säännöllisesti sivuilleen. Ne toimivat loistavina lähteinä sisustuksen innoittamiseen. Niistä lukijat saavat vinkkejä monenlaisten tilojen sisustamiseen ja kodin yleiseen ehostamiseen. Niissä kerrotaan myös monista erilaisista sisustustyyleistä. Esimerkiksi skandinaavisesta sisustamisesta kertoo todella moni suosittu blogi. Tällaiset blogit innostavat lukijaa rohkeampaan sisustamiseen niin huonekalujen kuin värienkin suhteen. Moni suomalainen on arka sisustaja ja se näkyy etenkin monen kodin valkoisina seininä ja hillittyinä väreinä huonekaluissa. Bloggaajilta voikin saada ideoiden lisäksi myös runsaasti rohkeutta toteuttaa omia sisustusunelmia. Yksi suosituimpia sisustukseen keskittyneitä blogeja on Keltainen Talo Rannalla.

Esittelemme sisustusblogit jokaisen vuorollaan omassa blogissamme. Blogistamme tulet löytämään muun muassa esittelyn, jossa kerrotaan tarkemmin Keltainen Talo Rannalla -blogista, joka jakaa parhaat sisustusvinkit lukijoilleen.

Parhaat sisustusaiheiset blogit:

Sisustusvinkit antavat uutta näkökulmaa

Aallot

Olohuone on kodin keskeinen rentoutumispaikka, jossa aikaa vietetään ehkä eniten. Moni kaipaa silloin tällöin vinkkejä olohuoneen sisustamiseen ja sen ilmeen kohotukseen. Vinkkejä voi poimia blogeista, kunhan muistaa huomioida aina myös kyseisen huoneen koon.

Loving With Style on blogi, josta voit saada vinkkejä muun muassa tekstiilien valintaan. Löydät blogista kuvia verhoista, matoista ja muista sisustustekstiileistä, joilla bloggaaja on sisustanut kotinsa. Jotkut sisustusbloggarit ovat tehneet harrastuksesta ammatin ja toimivat sisustussuunnittelijoina joiden palveluja lähes kenen tahansa on mahdollista hankkia kotiinsa.

Sisustusblogit
Sisustusblogit

Parhaat sisustusaiheiset blogit

Aallot

Parhaat blogit ovat sellaisia, joita päivitetään säännöllisesti, jotta lukijat haluavat aina palata blogiin uudestaan. Blogi nimeltään Hetekalla on hieman harvemmin päivittyvä, mutta sieltä löytyy kuhunkin vuodenaikaan sopivia vinkkejä sisustamiseen. Diagnoosi: sisustusmania puolestaan on useammin päivittyvä ja sieltä löytyy vinkkejä myös askarteluun ja asuntovaunun sisustamiseen.

Kun muotiblogit on selattu ja inspiraatio keskittyy esimerkiksi kodin ehostamiseen ja sisustamiseen, löytyy netistä lisäksi lukemattomia muita hyviä blogeja edellä mainittujen lisäksi. Homevialaura on blogi, josta löytyy vinkkejä myös Italiasta kumpuaviin sisustusideoihin. Bloggaaja saattaa myös välillä esitellä päivän asunsa, lahjaideoita tai ruokavinkkejä. Se onkin siis melko monipuolinen inspiraation lähde.

Lukijoidemme kommentteja

Sisustusblogit auttavat luomaan tunnelmaa kotiin

Aallot

Iltojen hämärtyessä moni haluaa luoda tunnelmaa kotiinsa. Sisustusblogit ovatkin oiva apu tähän. Blogipolku on koonnut sivuilleen runsaan määrän netin parhaita blogeja, joista löydät paljon vinkkejä myös tunnelman luomiseen. Esimeriksi valoilla on suuri merkitys tunnelman luomisessa. Tunnelmaa usein säädelläänkin juuri valoilla. Useissa blogeissa esitellään erilaisia valaisimia eri tarkoituksiin. Lisäksi kynttilät toimivat tunnelman luojina. Monet blogit esittelevät myös erilaisia sisustukseen soveltuvia kynttilöitä, joiden avulla luodaan tunnelmaa kotiin.

Suosituimmat sisustusblogit kattavat siis vinkkejä niin tekstiileillä, huonekaluilla kuin valaisimillakin sisustamiseen. Myös kukat luovat aivan omanlaistaan heleää ja romanttista tunnelmaa. Moni bloggaaja esittelee upeita kukkakimppuja ja kukkaseppeleitä, joiden avulla niin juhla kuin arkikin saavuttavat upean tunnelman. Keltainen kahvipannu on blogi, jossa opastetaan muun muassa kukkakruunun avulla luomaan tunnelmaa juhlaan ja arkeen.

Sisustusblogit