Siirry suoraan sisältöön

Muotiblogit

Muotiblogit inspiroivat ostamaan

Muotiblogit
Aallot

Bloggaaja on tärkeässä asemassa, sillä hänellä on iso merkitys lukijoiden ostopäätöksiin ja mielipiteisiin. Muotiblogeja alkoi ilmestyä nettiin jo vuonna 2006. Tai pikemminkin tuona vuonna ne tulivat yleisön laajempaan tietoisuuteen. Tämä johtui siitä, että juuri kyseisenä vuonna järjestetyille New Yorkin muotiviikoille oli kutsuttu median lisäksi bloggaajia, jotka kirjoittivat artikkeleja muodista. Myös toimittajat bongailevat muotiblogeista mielenkiintoisia aiheita teksteihinsä. Voidaankin sanoa, että muotiblogit ja lehdet täydentävät toinen toistaan. Aiemmin vaikutteita pukeutumiseen saatiin pääosin muotilehdistä, mutta nyt asia on kääntynyt päälaelleen. Vaikutteita pukeutumiseen saadaan suureksi osaksi juuri blogeista ja tunnetuilta bloggareilta.

Muotiblogit antavat lukijoille tietoa bloggaajien suosimasta muodista. Lukijat luottavat bloggaajiin ja ottavat heiltä vaikutteita. Muodikkaat vaatteet löytyvätkin helpoiten trendikkäitä muotiblogeja seuraamalla. Niistä saa inspiraatiota pukeutumiseen.

Parhaat muotiaiheiset blogit:

Muodikkaat vaatteet voivat olla myös käytettyjä

Aallot

Muoti ei välttämättä tarkoita pakasta vedettyjä vaatteita. Se voi olla yhtä hyvin myös 50-luvun aito vintage-vaate. Muotia löytyy siis myös esimerkiksi kirpputoreilta. Muotia kierrätetään tiuhaan tahtiin, joten kirpputorilta voi tehdä todellisia löytöjä.

Muotiblogeissa kerrotaan myös mistä muodikkaita vaatteita voi hankkia. Usein bloggaaja linkittää suosimansa vaatekaupan tekstiinsä, jotta lukija pääsee helposti hankkimaan samanlaisia vaatteita ja asusteita. Asiaan kuuluvat myös koodit, joita on usein tarjolla bloggaajien toimesta. Niillä lukijat saavat alennusta bloggaaja esittelemistä tuotteista ja bloggaaja puolestaan saa osuuden myynnistä.

Muotiblogit
Muotiblogit

Suosituimmat muotiblogit

Aallot

Suosittuja suomalaisia muotiblogeja löytyy netistä valtava määrä, ja määrä kasvaa yhä edelleen. Esimerkiksi Noora Näppilän blogi, on todella suosittu. Hänen blogistaan lukija löytää runsaasti muotikuvia sekä myös kuvia heidän kotinsa sisustuksesta. Hän on kirjoittanut blogia vuodesta 2010 saakka, joten blogista löytyy runsaasti mielenkiintoista luettavaa.

Inspiroivat sisustusblogit ovat yhtä suuressa suosiossa kuin muotiin keskittyneet blogit. Nooran blogissa nämä kaksi aihetta yhdistyy mukavasti. Nooran blogin lisäksi yksi suosituimpia muotiin keskittyneitä blogeja on Optimismia ja energiaa -niminen blogi. Se on lifestyle-aiheinen ja nähtävillä on myös runsaasti muotikuvia ja artikkeleita. Blogia pitää Katja, joka toimii yrittäjänä.

Muotiblogit auttavat löytämään oman tyylin

Aallot

Sivustomme blogipolku ja sen kautta löytyvät parhaat muotiblogit auttavat löytämään oman tyylin, mikäli se on vielä hieman kadoksissa. Blogeja selaillessa saa hyvän kuvan siitä, millaista muoti on tällä hetkellä. Muotikuvia selailemalla näkee, miltä vaate näyttää oikean ihmisen päällä. Näin vaatteista saa todentuntuisemman kuvan kuin lehtien tai verkkokauppojen sivuilta. Bloggaajat usein kertovat myös esittelemiensä vaatteiden huonot puolet, joita verkkokaupat eivät tietenkään mainosta.

Bloggaaja saattaa blogissaan esitellä myös ulkomailta tilattuja vaatteita, joita kotimaasta ei löydä. Moni blogia kirjoittava matkustelee paljon, koska bloggaaminen ei sido mihinkään tiettyyn paikkaan. Siksi juuri heidän yllään näkee usein ulkomailta ostettua muotia. Suomen markkinoille muoti saapuu aina hieman muuta Eurooppaa jäljessä. Ahkera blogien seuraaja voikin olla parhaillaan aina askeleen edellä.

Muotiblogit