Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Oma Koti Valkoinen

Oma Koti Valkoinen

  • tehnyt
Oma Koti Valkoinen

Oma Koti Valkoinen on blogi, joka on keskittynyt lähinnä sisustamiseen. Sitä ylläpitää Miia, joka on kotoisin Helsingistä. Hän sisustaa 80 neliön suuruista kerrostaloasuntoa. Blogin yksi aihe on minimalistinen sisustus. Blogilla on viikoittain noin 30 000 lukijaa. Miia päivittää blogiaan säännöllisesti ja se on täynnä artikkeleja koskien sisustamista. Blogista löytyy myös otteita remontoinnin tiimoilta sekä ruokapostauksia.

Oma Koti Valkoinen on ottanut yhdeksi bloginsa teemakseen ekologisuuden sisustamisessa ja remontoinnissa. Joukkoon mahtuu myös jokunen postaus, jonka aiheena on muoti. Postauksissa nähdään runsaasti suomalaisille tuttua skandinaavista ja hyvin minimalistista sisustamista.

Kenelle blogi on suunnattu?

Oma Koti Valkoinen on suunnattu kaikenikäisille sisustamisesta ja lifestylesta kiinnostuneille. Lukijoista suuri osa on nuoria tai keski-ikäisiä naisia, mutta joukosta löytyy varmasti myös lukuisia miehiä. Artikkeleissa käydään läpi myös rakentamiseen liittyviä aiheita. Blogipolku voi suositella blogia sukupuoleen ja ikään katsomatta.

Nykyään sisustusblogeja seuraavat myös miehet. Oma Koti Valkoinen on juuri sellainen blogi, josta löytyy mielenkiintoista luettavaa lähes kaikenikäisille lukijoille sukupuoleen katsomatta. Aiheita on laidasta laitaan, joten myös sen lukijat ovat vaikeasti yksilöitävissä. Parhaat blogit ovatkin ne, joista löytyy luettavaa jokaisen makuun.

Blogi täynnä tietoa sisustamisesta

Oma Koti Valkoinen on monipuolinen blogi, josta löytyy monenlaista luettavaa, moneen makuun. Se soveltuu aloittelevallekin sisustajalle. Blogista löydät artikkeleja seuraavista aiheista:

  • Ekologinen sisustaminen
  • Minimalistinen sisustus
  • Sisustaminen kukkien avulla

Artikkeleja WC-istuimen asennuksesta pihan kesäkukkiin

Minimalistinen sisustus tulee lukijoille tutuksi tämän suositun blogin kautta. Lisäksi artikkeleista löytyy ohjeet WC-istuimen asentamiseen vaihe vaiheelta, kuvien kera. Ohjeiden avulla lähes kuka tahansa osaisi irrottaa ja asentaa WC-istuimen oikeaoppisesti, sillä ohjeet ja kuvat ovat todella selkeät ja yksityiskohtaiset.

Myös pienen budjetin häät onnistuvat blogista löytyvillä ohjeilla ja vinkeillä. Eikä kesäkeittiökään ole jäänyt postauksissa huomioimatta. Minimalistinen sisustus ei siis ole suinkaan ainoa, johon blogista löytyy vinkkejä ja kuvia. Artikkeleissa käsitellään kulloiseenkin vuodenaikaan sopivia aiheita hyvin monipuolisesti ja lukijaystävällisesti. Haluatpa vinkkejä sisustamiseen tai remontointiin, kannattaa katsoa ensin kyseisen blogin artikkeleista, josko vinkkejä löytyisi sieltä.