Tietoa meistä

Yhteistyöt osoitteeseen yhteistyo@blogipolku.fi


Blogipolku on uusi yhteisö kaikenlaisille bloggaajille sekä blogien lukijoille. Sivusto listaa blogeja sekä hakee postaukset automaattisesti tietyin väliajoin. Palvelussa on helppo sekä seurata suosikkiblogejaan että löytää uusia kiinnostavia blogeja.

Sivusto luotiin palvelemaan mahdollisimman hyvin jokaista erilaista bloggaajaa ja tuomaan bloggaajia sekä blogin lukijoita yhteen.

Voit lähettää ruusuja, risuja, parannusehdotuksia, kysymyksiä sekä viestiä mahdollisista ongelmista osoitteeseen pauliina@blogipolku.fi tai laittaa viestin Facebookissa.

Teemme mielellämme yhteistyötä esimerkiksi mainosten, kilpailujen tai kampanjoiden parissa, joten ota yhteyttä, jos mielessäsi on jokin hyvä yhteistyöidea.

Blogipolun kehitys aloitettiin kotisohvalta vuoden 2015 alussa. Noin kaksi kuukautta myöhemmin sivuston ensimmäinen versio oli valmis testattavaksi ja testaajiksi kutsuttiin joukko bloggaajia. Lyhyen testausjakson jälkeen palvelu avattiin julkisesti ja pian blogeja oli jo yli tuhat kappaletta.

Blogipolku Media Oy perustettiin kesällä 2015, koska uskoimme vahvasti Blogipolun tulevaisuuteen ja halusimme antaa kaikkemme, jotta sivusto voisi palvella käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla.


Muista tykätä meistä myös Facebookissa!


Suuret kiitokset testaajillemme: