Säännöt

Muistathan, että palvelua käyttävät myös alaikäiset. Laita siis blogisi kategoriaan K-18, jos se sisältää aikuisille tarkoitettua materiaalia. Minkäänlaisia pornograafisia kuvia emme kuitenkaan salli näkyviin sivuillamme, eli muistathan, ettei kuvissasi saa sellaisia olla. Blogipolku hakee postauksestasi aina ensimmäisen kuvan ja pätkän tekstistäsi. Mietithän siis myös postausta kirjoittaessasi, että alaikäinen ihminen saattaa lukea ensimmäiset 200 kirjainta.

Pidätämme oikeuden poistaa asiattomaksi katsomamme blogit.

Palvelussa ei saa käyttää lainvastaista materiaalia.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sääntöihin, lisätä, poistaa ja muuttaa osia palvelusta sekä muuttaa palvelun maksuttomia osioita maksullisiksi tai lopettaa palvelun ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan.

Sivusto on käytettävissä koko vuorokauden. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus ottaa sivusto pois käytöstä väliaikaisesti.

Emme anna mitään takeita sivuston toimimisesta ja virheettömyydestä.

Saatamme muuttaa tai yhdistää tageja ajoittain selkeyden vuoksi.

Osa blogeista on toisten ehdottamia suosikkiblogeja, joita olemme lisänneet palveluun. Kerro meille, jos haluat olla kirjautunut käyttäjä omalla blogillasi, mutta blogisi on jo lisätty palveluun. Yhdistämme tällöin tilisi.

Muistathan tarkistaa, että päivämääräasetukset ovat blogissasi oikein. Jos postauksesi ovat päivämääriltään esimerkiksi seuraavassa päivässä, postaukset tulevat etusivullemme vasta sen ajan mukaan mikä blogissa on.

Ennen kaikkea, muistathan hyvät tavat ja maalaisjärjen!

Ylläpito