Syötävän hyvä

    Postaukset
    {{ averageValue }} / {{ maxValue | number }}

    PERSIKKA-VADELMAJÄÄTELÖ (PEACH…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 5 päivää sitten

    Ennätyslämpimästä kesästä huolimatta olen syönyt viime kuukausien aikana harvinaisen vähän jäätelöä. En tiedä mistä tämä johtuu, yleensä se menee ihan toisinpäin – mitä lämpimämpi, sitä enemmän kuluu jätskiä.Jäätelökoneenkin kaivoin esiin ensimmäistä kertaa vasta…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    ITÄVALLAN UPEAT ALPIT

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 7 päivää sitten

    Hallstatt Intagram-tiliäni seuraavat ehkä huomasivatkin että olin heinäkuussa puolisentoista viikkoa Itävallassa. Suurin osa matkasta tuli vietettyä Alpeilla ja näin jälkikäteen ajatellen koko matkan olisi oikeastaan voinut pyhittää kyseiselle alueelle, sen verran jäi vielä

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    3 X VIILENTÄVÄ GAZPACHO

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 12 päivää sitten

    Palasin lomamatkoilta vajaa viikko sitten ja kotona odotti hautova +29-asteen sisälämpötila. Tämä tuntui sikälikin hieman kuin kuumalta rätiltä kasvoille, koska olin juuri viettänyt vajaa pari viikkoa mukavan viileillä Alpeilla, ja sen jälkeen viikon maalla, jossa ilmalämpöpumppu…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    KESÄN VEHREIN SALAATTI…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu kuukausi sitten

    Tunnustan heti alkuun että olen julkaissut tämän ohjeen blogissa ennenkin. Mutta siitä on noin nelisen vuotta aikaa, joten en usko että monikaan muistaa niin tarkkaan mitä täällä on julkaistu ja mitä ei.Syy miksi laitan reseptin ulos uudelleen (toki hieman päivitettynä ja otin uudet…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    KAUNIS HYMY ON VALMIS! (INVISALIGN)

    Syötävän hyvä
    Julkaistu kuukausi sitten

    Kaupallinen yhteistyö Esteettisen hammashoidon klinikan eli eSmilen kanssa.Kymmenen kuukautta siinä vierähti, mutta nyt tämä purukalusto on viimein valmis ja siitä tuli hieno! :)Lue täältä alkutilanteesta, projektin taustoista ja hammashistoriastani.Lue täältä tilannekatsaus kesken…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    MARINOIDUT KESÄKASVIKSET

    Syötävän hyvä
    Julkaistu kuukausi sitten

    Näin kesällä kasviksia syö mielellään ihan sellaisenaan, ilman kypsennystä. Jos kuitenkin kaipaat niihin jotain vaihtelua, kokeilepa marinoida kasvikset. Marinointi ei ole ihan sama asia kuin pikkelöinti, jossa kasvikset saavat voimakkaan etikkaisen maun ja ne on valmistettu enemmän…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    ALLE 30 MIN PASTASALAATTI (V, GF)

    Syötävän hyvä
    Julkaistu kuukausi sitten

    Uusimmassa Ellessä allekirjoittanutta tituleerataan salaattiguruksi. No siitä en tiedä, mutta onhan täällä blogissakin näitä salaattireseptejä aika paljon, ja tässä taas yksi lisää.Kasvis-pastasalaatin valmistamiseen menee maksimissaan puoli tuntia, ja jos vielä käytät valmispestoa,

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    SUKLAINEN VADELMA-MANTELIKAKKU…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    En hirveän usein tee kakkuja, koska ne vaativat useampia syöjiä, ja yksi tai kaksi henkilöä ei ihan oikein vielä yhden kakun tuhoamiseen riitä. Onneksi erilaiset illanistujaiset ja muut kekkerit ovat hyviä tilaisuuksia koetestata uusia reseptejä. Tässä on toki se vaara, että lopputulos…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    VOILEIPÄ KUUDELLA TAPAA

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Kirjan julkaisemisen jälkeen on ollut hieman niin sanotusti takki tyhjä, eikä inspiraatiota kokkailuun ole ollut samalla tavoin kuin aiemmin. Luulen että tämä on tyypillistä sen jälkeen kun on saanut jonkun ison projektin ponnistettua maaliin, iskee ikäänkuin synnytyksenjälkeinen…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    KESÄINEN NAPOSTELULAUTANEN (V, GF)

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Kirjoittelin talvella jutun naposteluideoista pikkujouluihin, ja sain tästä idean tehdä samantyylisen lautasen kesäisemmissä merkeissä.Nyt kun kasvikset alkavat olemaan parhaimmillaan tuoreuden ja maun suhteen, niitä ei oikeastaan tarvitse edes käsitellä mitenkään. Riittää kun ne…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    RAIKAS VADELMA-JOGURTTIMOUSSEKAKKU…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Jokaisen kotona (tai vanhempien kotona) on varmasti joku juhlien vakiokakku, joka tehdään ikivanhan reseptin mukaan jonka alkuperää kukaan ei enää muista. Meillä se on hyydyke- tai moussekakun resepti, joka yleensä toteutetaan mangonmakuisena. Äitienpäivänä testasimme ohjetta…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    MANGO-NICECREAM ELI MAIDOTON…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Sääennusteet pomppii vähän miten sattuu, mutta nyt vaikuttaisi siltä että tämä ihana varhaiskesä viilenee jatkossa huomattavasti.. Äkkiä siis nauttimaan lämmöstä kun vielä ehtii (sitä ei tiedä milloin seuraava lämpöaalto tulee vai tuleeko). Tarkoittaa myös että äkkiä

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    SYÖTÄVÄN HYVÄT KIRJA-ARVONTA

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Laitetaanpas arvontaan yksi kappale näitä Syötävän hyvät – 38 salaattia ja kulhoa kirjojani.Kirja sisältää nimensä mukaisesti yhteensä 38 reseptikokonaisuutta runsaita salaatteja ja kulhoruokia. Kaikki kirjan reseptit ovat gluteenittomia ja sopivat lakto-ovo-kasvissyöjille ja suuri…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    ROOTS HELSINKI & SYÖ SALAATTI…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Jos et ole vielä vieraillut yhdessä Helsingin kivoimmista kahviloista, niin ensi viikolla todellakin kannattaa tehdä lounasretki Kallioon, sillä Roots Helsinki ottaa viikon ajaksi (21–25.5.) yhden kirjani salaateista listoilleen! Ja jos paikka on jo tuttu niin nyt on entistä parempi syy…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    VIIDEN MINUUTIN LISUKESALAATTI

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 2 kuukautta sitten

    Siis mitä kelejä ollut nyt vajaan viikon verran! Aivan kuin olis jätetty kevät väliin ja hypätty suoraan lopputalvesta keskikesään. Omalla kadullani on kirsikkapuita, jotka siirtyivät silmutilanteesta täyteen kukkaan kahdessa päivässä, ja nyt neljä päivää myöhemmin terälehdet…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    PÄHKINÄVOITOFFEE & LAKRITSITOFFEE…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 3 kuukautta sitten

    Koskaan ei voi olla liikaa helppojen pikanamien ohjeita varastossa, joten tässä tulee pari sellaista.Pähkinävoitoffeen ohjeen nappasin Tiina Strandbergin hetki sitten ilmestyneestä Herkkuja ihan kaikille -kirjasta – yksinkertaista mutta hyvää! Kirja on muutenkin (nimensä mukaisesti)

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    PAAHDETUT PERUNAT & KORIANTERIPESTO

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 3 kuukautta sitten

    Täällä odotellaan jo malttamattomana kotimaisen varhaisperunan sesonkia!Sillä välin pitää tyytyä muunlaisiin perunoihin, esimerkiksi tällaisiin, joille paahdetaan rapea ja mausteinen pinta. Eikä oikeastaan tarvitse puhua tyytymisestä, ovat nimittäin aikamoista herkkua nämäkin.Patatas…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    SALAATTIKIRJA ON TÄÄLLÄ! (SIS.

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 3 kuukautta sitten

    Iiks sainkin kirjat jo käsiini!Harva asia on niin jännittävää kuin saada postipaketti käsiinsä, jonka sisällä on omia painotuoreita kirjoja. Kyllä siinä kuulkaas pulssi hieman nousee.Extrajännitys syntyy vielä siitä kun on itse kirjan visuaalisen ilmeen ja taiton takana. Vaikka kuinka…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    VEGAANIN AAMUPALAKIRJA: VILJATTOMAT…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 3 kuukautta sitten

    Kaikki tietävät banaanipannukakut, mutta mitäpä jos et ruokavalio- tai allergiasyistä käytä kananmunia, mutta mielesi tekisi silti mieli proteiinipitoisempia pannareita?Ratkaisu löytyy kikhernejauhoista! Tämä oivalluksen poimin Chocochili-Elinan viime syksyllä ilmestyneestä Vegaanin…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    IHANA JAPANI

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 3 kuukautta sitten

    Kävin ensimmäistä kertaa Japanissa kymmenisen vuotta sitten, jolloin olin vielä aika kokematon matkustaja. Olin kyllä käynyt jo muistaakseni kerran Euroopan ulkopuolella, taisi olla Bangkokissa, mutta en ollut vielä niin kovasti nähnyt maailmaa. Ja muistan miten Tokio löi minut aivan…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    COMING SOON: RUOKAKIRJA

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 4 kuukautta sitten

    Tämän kevään ykkösprojekti eli viime vuonna e-kirjana julkaistun salaattikirjan saattaminen koviin kansiin alkaa olemaan kohta ihan oikeasti maalissa, sillä aineistot lähtivät viime perjantaina painoon. Kirjaan on tullut paljon uutta reseptiikkaa ja tein sille mm. kokonaan uudet kannet,

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    BRUNSSIKIRJA:

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 4 kuukautta sitten

    Superlahjakkaiden Liemessä Jennin ja Viimeistä murua myöten Saaran Brunssikirjalle voi ehkä jo tässä vaiheessa vuotta myöntää vuoden kauneimman ruokakirjankannen tittelin. Eikä sisältökään tästä jälkeen jää, kuvat ovat odotetusti todella upeita ja herkullisen näköisiä. Kirjan…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    MUUTAMA PÄÄSIÄISHERKKU (RAWFOOD)

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 4 kuukautta sitten

    Selailin arkistoja läpi ja huomasin että pääsiäisherkkuja löytyy täältä blogista paljon vähemmän mitä muistin.. Ehkä siksi koska pääsiäinen ei ole itselleni ruokamielessä (tai oikeastaan muutenkaan) mitenkään merkittävä sesonki. Tunnustan tässä samalla että en ole koskaan…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}

    PROJEKTI KAUNIS HYMY ETENEE…

    Syötävän hyvä
    Julkaistu 4 kuukautta sitten

    Kaupallinen yhteistyö Esteettisen hammashoidon klinika eli eSmilen kanssa.Lue juttu Invisalign-hoidon aloituksesta ja alkutilanteesta.Hampaiden oikaisumuotit ovat olleet suussani nyt reilut 7 kk ja oikomisprojektissa ollaan jo reilusti yli puolivälin.Miten hoito on sujunut ja miltä hampaat…

    • 807
    • 0
    • {{ numLikes || 0 }}