Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Kalastajan vaimo

Kalastajan vaimo

  • tehnyt
Lifestyle-kuva

Kalastajan vaimo on sairaanhoitajana työskentelevän Johanna Alvestadin ylläpitämä blogi, jossa hän kertoo avoimesti elämästään. Nainen oli naimisissa norjalaisen kalastajan Asgeirin kanssa yli kymmenen vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Pari kuitenkin ilmoitti eroavansa vuonna 2019, jonka jälkeen Johanna on silti jatkanut blogin säännöllistä kirjoittamista. Tämän jälkeen naisen elämään on ilmestynyt uusi mies, mutta blogi on säilyttänyt nimensä.

Kalastajan vaimo kertoo elämästä Norjassa

Kalastajan vaimo -blogi kertoo Johannan elämästä Norjassa. Blogissa päästään seuraamaan naisen elämää lähietäisyydeltä ja pohditaan sitä, miten elämä voi olla kaunista myös arkena. Lisäksi Johanna esittelee päivän asuvalintoja ja näyttää kauniita sisustusvinkkejä. Välillä hän myös pohtii syvällisiä, joten tässä blogissa riittää mielenkiintoa lähes joka makuun. Lähes jokaisessa artikkelissa on mukana reilusti kauniita ja aistikkaita kuvia.

Blogi päivittyy säännöllisin väliajoin. Useimmiten Johanna lisää uuden artikkelin kaksi kertaa kuukaudessa, joskus hieman harvemmin ja joskus useammin. Hänen päivityksensä tarjoavat inspiraatiota monelle muullekin suomalaiselle esimerkiksi erilaisten sisustusideoiden ja asukokonaisuuksien muodossa. Nainen on sisustanut kotiaan ahkerasti ja lukijat ovat päässet katsomaan kauniita kuvia lopputuloksesta sekä haaveilemaan itse samanlaisesta. Naisen tyyliä voisi kuvata maalaisromanttiseksi.

Kalastajan vaimo -blogi jakaa sisustus- ja neulontaideoita

Kalastajan vaimo on blogina maanläheinen ja Johannan tyyliä voisi kuvata maalaisromanttiseksi, mutta samalla moderniksi. Naisen sisustuskuvissa nähdään usein luonnonläheisiä värejä, luonnollisia materiaaleja ja ripaus vanhan ajan tyyliä. Hän osaa yhdistää taidokkaasti uutta ja vanhaa, maanläheistä ja modernia yhteen niin, että silmä lepää ja lopputulos on seesteinen. Kaikki hänen julkaisemansa kuvat ovat taidolla otettuja ja niitä jää katsomaan pidemmäksikin aikaa.

Kalastajan vaimo Johanna on myös innokas neuloja ja hänen blogissaan on päässyt säännöllisesti seuraamaan ihania neulontaohjeita. Hän jakaa ohjeet myös lukijoille, joten innokkaat neulojat pääsevät ottamaan ideoita häneltä ja toteuttamaan samanlaisia luomuksia, joita blogissa nähdään. Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset villapaidat.

Kaikkea maan ja taivaan väliltä

Koska kyseessä on lifestyle-blogi ei blogin sisältöä ole rajattu tiukasti yhteen aiheeseen. Siksi Johanna kirjoittaakin lähes kaikesta maan ja taivaan välillä. On tietysti sellaisia asioita, joista tässä blogissa ei juurikaan ole kerrottu, kuten erilaiset pörssiasiat, sijoittaminen tai kryptovaluutat, kuten litecoin. Onkin lähes itsestään selvää, että lifestyle-blogissa luetaan lähinnä blogin pitäjän omasta elämästä, elämäntyylistä ja katsomuksesta monipuolisesti.

Bloggari Johanna Alvestad sen sijaan bloggaa omista harrastuksistaan, eli neulomisesta, sisustamisesta, vaatteista ja matkustelusta. Blogissa nähdään myös paljon kukkia, kukka-asetelmia ja kukkaistutuksia. Ne ovat löytäneet tiensä lähes jokaiseen artikkeliin, joten voi olla melko varma siitä, että Johanna rakastaa kukkia.

Kalastajan vaimo on tyylikäs ja käsistään taitava äiti

Monet muut sisustusblogit jäävät kakkoseksi Johannan blogille, sillä hän itse on persoonana hyvin kiehtova. Hän on samaan aikaan tyylikäs, rento ja käsistään taitava äiti, johon monen on helppo samaistua, mutta jolta moni myös mielellään ottaa mallia oman arjen pyörittämiseen ja askareihin. Blogia lukemalla moni varmasti saa itselleen osan siitä energiasta, jota Johannalla on.

Moni rakastaa myös naisen ihania DIY-ohjeita neulontaan. Usein hän itse poseeraa luomus yllään ja näyttää, millainen lopputuloksesta tulee. Inspiroivien kuvien alla on selkeät ohjeet niiden neulomiseen ja itse tekemiseen, joskus jopa silmukka silmukalta.

Nykyään Kalastajan vaimo on naimissa rikkaan norjalaisen lääkärin kanssa. Pari haaveili yhteisistä lapsista, mutta koska miehellä on jo sen verran ikää, ei haave tule toteutumaan. Heillä molemmilla on kuitenkin lapsia aiemmista liitoista ja yhdessä he muodostavat oikean suurperheen. Mikäli etsit jotakin inspiroivaa luettavaa, suosittelemme antamaan Kalastajan vaimolle mahdollisuuden, sillä se tarjoaa jotakin joka makuun.